14 January, 2010

Twenty ten (^_~)

Twenty ten dah nak masuk bulan kedua dah.. May our dreams come true..
Tapi..
Kemalasan tahap maksima.. Yoshhh,, mane pegi azam tahun baru aku ni..

Ya ampun, bersawang berabuk bersemak *dan segala jenis ber* blog ni..
Ni pun tergerak ati nak post entri sobab den tersadai kat skolah..
Hujannnn, berhentilah kau! *Pling!* uhuhukkk~
Kenyataan yang nyata sengal, aku takut drive kalau ujan lebat.. Ya, kutuk lah hamba..
Hamba terima seadanya hamba memang gelabah joyah kalau drive time ujan lobat..
Uhukk lagii.. Tsk~ Tsk~

Mari kita tengok ape yang best dan tak best sejak 2009 melabuh tirai..
Petama,
Yezzaa~ aku menari ronggeng rokiah bla dapat tau posting kat Johor. Alhamdulillah.. Tak lagi berjauhan..

Kedua,
Biasa la government servant kalau baru kerja, poket tak berisi almost 3 months. Uhuq lagi.. Tsk~ Ini saya benci sekali!

Ketiga,
bersambung nanti...


Copyright by www.zuraida.com. Powered by Blogger.

© Min Kaffe Bio Seleza Marine Essence Johor, AllRightsReserved.

Designed by Nur Zuraida Buang