03 May, 2010

Obat duka

Hi there.. selepas kerahan Pn. Widura, terpaksa la jugak daku update blog yang tak seberapa ni.. Ecceh,nmacam ade je yang nak membacanya. Itula, orang ada blog..kamu pun nak jugak *saya taknak pun* :p Sudahnya nak update punyalah seksa macam nk suruh gi perang.. Hoho..

Kalaulah update blog sesedap peha safi.. Mmm,ngap!

These few months sungguh menduga kesihatan. Both mentally and physically teruk kena seksa. Haih, bersabarlah hati. Obatnya cuma keluarga dan teman-teman pengubat duka. Thanks ummi wie.. t-ha. syura.. Selalu teman saya yang jiwa kacau ni. Maceh yek.Sayang kamu kamu kamu!

Obat lain.. shopping shopping shoppinggg!!..Last March teman Syura shopping bedsheet kahwinnya.. Uww~,jelesh!@$%&. Aku pun ikut mabuk masuk SSF. Fuh, buat-buat buta sudah. Kalau celik, lagi macam aku yang nak kawen. Hehe. Lastweek pulak, giliran kawan lain kena dera!. Kesian wie dengan 'handbag' brand Safi nye terpakse temankan nafsu shoppping ku. Jusco Mahkota Cheras n Mydin USJ yang tak seberapa tu pun jadikla. :p





Janji dapat sebijik sunglasses yang maha murah..

Haa, ini obat terpaling nikmat.. Makannn! Tak sanggup aku mengenang ber-tan sudah berat aku agaknye. Janji hati sonang. Den makan burger kat Paroi. Kemain jauh Pn. Wie ngajak den makan.. Sebelumnya makan besau kat Nasi Ayam Penyet. *still tak boleh lawan Kafe Bonda, Kuching Sarawak* Hmm.. tiba-tiba rindu Kuching nye makanan... Ah, nafsu!


Satu lagi obat. Tiba-tiba berjaya membuat keputusan besar seorang diri untuk pelaburan hari tua.. Walaupun kau orang rasa cuma sebesar taik idung, aku tetap rasa hebat.

ismellme: Obat paling agung. Solat dan doa.
Copyright by www.zuraida.com. Powered by Blogger.

© Min Kaffe Bio Seleza Marine Essence Johor, AllRightsReserved.

Designed by Nur Zuraida Buang