11 July, 2010

Buntal! Bulat! Boo!

Aktiviti bosan arini, menongkang pecahkan bilik sebab bapak aku renovate bilik air. Terkuar otot tangan aku yang smemangnye berotot ni. T_T

Elok je aku baraikan katil.. Menjelma kotak misteri. Ni mesti adik aku tak pun kakak aku nye keje sumbat barang baik punya sorok. Segala nota zaman UM dulu. Haha.. sapa nak baca lagi dah.. Dey..ape kena mengena ngan tajuk kau?!!.
Sabar..
Sabar..
Nah, layan jap.. nota semua ni. Baik aku buang je, aku pun tak hingin baca lagi.
Kau nak tau ape pulak yang muncul kat celah nota tu?

zaman rempit vr125. 46kg. uhuhuhuw~
Sekarang korang tau napa aku selalu tempek gambar paras-paras leher je kat facebook? Nanges lebat lagi sekali bila tgk gambar ni. Sebab now saiz aku dah cecah XXL dan badan membuntal. Dah dekat sepuluh kali aku dapat soalan ni 'Eh gemuknya, kau dah kawen ea?'.. And petang tadi tersempak Fazilah Jamain.. [Saja glamourkan kau. Untung-untung orang google nama kau terjelepuk masuk entri ni] Haha! Padan muka korang, takde muka Fazilah kat sini.
Fazi : Zuuu, semangatnya kau.. *picit-picit pipi aku*
Zu : Ehee.. tula.. mok kan.
Fazi : Weh, comel baby kau. Kau dah kawen kan? :
Zu : Erk..Blom *sigh* [dalam hati.. ape kalau gemuk tu dah kawen ke?]
Fazi : Heyyy,,diet tauuuu!
Sebut je Herbalife, Detoxlim, Jusmate 5, Sendayu Tinggi.. now 4Life Nutrastart. Eh, tak lupa EzShape Ogawa.Pocho-pocho bagai.. Semua aku dah try. Kurus tak jugak. Tsk~ Nafsu makan kau tu macam ghimau *tunding diri sendri*

ismellme: (T_T) Pasni jangan ada sesapa goda aku ngan makanan lazat tau! Aku nak taubat!
Copyright by www.zuraida.com. Powered by Blogger.

© Min Kaffe Bio Seleza Marine Essence Johor, AllRightsReserved.

Designed by Nur Zuraida Buang