16 September, 2010

Terjah Medoli..

Mak aih..edisi Terjah mr&mr smick versi kajang berjaya menerjah i.. *tepis-tepis camera*...


Macam ni la..i dengan Datuk tak ada apa-apa skandal. Shhh.. Statement i ni sila off record ye. I bukan apa, i rasa Datin tu lately ni berminat dengan i. Rajin jugak dia stalking blog i.. tehehee.. Hai Datinnn.. *lambai sikit* Don't worry la Datin, i tak berminat dengan Datuk u.. Especially since dia ajak i pergi Genting.. i terus tak respek Datuk. Datuk tu dah 10kali ajak i pergi Genting.. I tolak 11 kali taw.. Aww.. berani mati tak statement i.

Wahaha.. i bukan ape,, Datuk tu selalu kerek ngan i dia ada BMW lah.. banglo besar lah.. CEO company lah,, pergi haji 3x lah... Skali ADOoooo.. Rupanya Datuk cucu hempatbelas laaa... Euwww.. I takde la sangap sangat dengan cerita sensasi u tu Datuk. Tapi sebab taik telinga i dah lama keras i tadah je. Biar cepat sikit cair tak payah i jumpa ENT Specialist. Haha..

Upss,, sopan sopan... sila sopan ye. Erkk mr.&mrs. Smick. sila off record ye. I suka-suka cerita kat u. Sebab Datin suka baca blog i sambil jaga cucu dia.. ha ha.. Layannnnn.. Zasss!

ismellme: Cuma yang tahu akan memahami entri yang ditapis dengan kertas turas tak berapa nak tebal ini!
Copyright by www.zuraida.com. Powered by Blogger.

© Min Kaffe Bio Seleza Marine Essence Johor, AllRightsReserved.

Designed by Nur Zuraida Buang