03 November, 2010

Apo nak dibuek?

Cuti sekolah lagi seminggu. 
Puting beliung kepala mak pikir apo nak dibuek cuti sekolah ni. 
Apo kato korang vote ato bagi cadangan yang best asbestos.
Aktiviti yang memakan duit macam hantu raya isap dare..
.
.
.
atau 
Aktiviti yang membocorkan kocek mak sampai pokai akan ditapis dan ditepis ya!

Yang terpikir dan mampu buat:
  • Baby sit Safi atau Aiman tomey (Sila jangan ngeri ye ibu yang disebut nama anaknye ini)
  • Jalan-jalan perabih duit. (Macam ade duit pun nak diperabih. Cehhh!)
  • Bukak tuition cari duit (Ada ke budak nak blaja time cuti skolah? confuse mak).
  • Makan tido makan tidoo.. zzZzzz (Oh,tidakkkkk! Sila taubat cik zuraida gemox).
  • Gi jemputan kawen kawan-kawan (aku gak yang steady. sob!)
  • Kursus kawen... err,teman kawan saje.
ismellme: Aiyoh, bosannye cuti.
Copyright by www.zuraida.com. Powered by Blogger.

© Min Kaffe Bio Seleza Marine Essence Johor, AllRightsReserved.

Designed by Nur Zuraida Buang