04 November, 2010

k.e.r.i.n.g

Petamanye,
Sila kecewa kerana entri ini tidak ade kena-mengenai-terkena atau mengenakan pasal kurus kering.

Keduanye,
Mak nak terjah a.k.a survey gitu.
Apekemende jenis kulit korang?
Kulit buaya? Kulit kerang? Kulit babi? *Euww~kena samak*
atau
Kacang lupakan kulit?
Semua salah!!

Nah!
Entri adelah berkisar tentang kulit kering semata-mata tiada terkena mengenai kulit binatang ye akak-akak.
Siapa sini bermasalah kulit kering atau teramat kering. Sila bukak mata hitam besar-besar.
Sebab mak nak promote satu body wash yang super osem yang sangat serasi dengan mak.
Kalau dulu mak bedal je Johnson's baby milk bath tu.
Bolehla... *muke kerek sebab dah jumpa yang lagi best*

 
  Super osem body wash ala ala mandi yogurt gitu. I loike!!
Puas mak cucur air apasal moist sgt kulit lepas tenyeh body wash ni.
Ghupenye memang gitu le gamaknye. Cucur la air 2 jam pun, kulit ko kekal moist. Osem tak??
Kepada pengkulit kering luar sana, mari cuba produk ni.
Sebab ia bukan saje mengemoist kan kuli, tapi ade collagen yang bagi anjal gitu. Uww~ 
Harga? Affordable. Kalau kat Guardian RM14.90.
OK kan? =)

ismellme: Kalau kulit panau camne? Erk! (-,-)"
Copyright by www.zuraida.com. Powered by Blogger.

© Min Kaffe Bio Seleza Marine Essence Johor, AllRightsReserved.

Designed by Nur Zuraida Buang