27 November, 2010

Terjah Medoli Part 2


I ni bukan ape cik kiah..
Kenapa la dato' tu tak paham bahasa.. Datin tu sikit punya cantik vougee the vass..
Yang ko nak test market lagi tu apekehalnye dato' oi.. 
Pstt.. jauh le sikit mic ko tu kiah.. tercocoh mulut i ni..*tepis mic*
Penat i tukar no talipon ai ni. Dari dulu pakai pablikpon i dah mampu pakai henpon u'ols!
Datang pulak cek mek manis ni ter-tak sengaja letak my new number kat peti surat awam kedai ahseng kampung sebelah i.
Kalau la Dato' tu found out my new number dan mencuba lagi testmarket. 
I tak teragak-agak untuk membocorkan ke datin ye. 
Amaran keras disitu!

ismellme: Watchout ko dato harimau!

Copyright by www.zuraida.com. Powered by Blogger.

© Min Kaffe Bio Seleza Marine Essence Johor, AllRightsReserved.

Designed by Nur Zuraida Buang