27 November, 2010

Yahoooooooooooo!


1st, dah ade maxis bb. boleh online tanpa kekangan or kengkang-an. Pilih la mana-mana boleh pakai dua-dua perkataan.Jangan kau buat tahik cam celcom berukband dulu tu sudah!

2nd, walaupun gaji lambat masuk tapi alhamdulilah rezeki melimpah ruah. 15 Disember nanti 4.5k masuk. Weehoo! Can't wait!

3rd, dapat beli new handbeg walaupun cap Liz Claiborne je sebab old Elle tu dah barai. Itu je la yang mampu wat masa ni sementelahan tak bergaji. Eh, tepuk untuk diri sendiri. Tak bergaji masih mampu beli handbeg. *tepuk tepuk* Nanti mak pakai Coach or LV mak tayang sini ye. Yang pasti memang meleleh tengok my bff Dura beli Anya Hinmarch 4.8k macam beli biskut meri 48sen! Rasa nak tikam bijik mata sendiri jek sebab drooling tengok minah tu shopping. Anyway thanks babe for bring me at this stage. 

ismellme: jap, ada rasa nak terberak. pos dulu la. sok sambung.

Copyright by www.zuraida.com. Powered by Blogger.

© Min Kaffe Bio Seleza Marine Essence Johor, AllRightsReserved.

Designed by Nur Zuraida Buang