22 December, 2010

Kaching!



Alhamdulillah rezeki tak putus dalam seminggu je dah dapat duit berganda.. Tu tak masuk cash berkepuk kat tangan. 
Tak pernah kot terbayang boleh jadi anak dara kaya. hahaw!.. 
Harap makan gaji je, gaji tu lepas makan. 
Pastu nak shopping kena berkira-kira takut duit tak cukup untuk tunggu next gaji. Kan kan? 
Korang pun penah rasa kan?


Jom kurus sama-sama. Semangat tahun baru ni. Korang ingat aku rajin ke nak diet bersenam renam nih? 
Ini hasil PREMIUM BEAUTIFUL je. 
I dah beli lama korek kasi kuar dari lemari semata-mata nak kurus balik. 
Memang kurus pun kau!.

For those yang beli before 31/12/2010 ni UNTUNG besar.
Jimat 600!

Cepat siapa nak kurus sama-sama jom beli PB. 
Boleh contact i je untuk tanya-tanya camne kurus or camne duit berkepuksss! 
Aww~ ;)


ismellme: tak sabar nak tunggu 2011.
Copyright by www.zuraida.com. Powered by Blogger.

© Min Kaffe Bio Seleza Marine Essence Johor, AllRightsReserved.

Designed by Nur Zuraida Buang