11 January, 2011

Jom Solid Molid!

Blogger tegar yang rajin jalan-jalan blog i now dah mantap taw!
Congrats babyhanny! (^_~)\/
Sila shemburu sebab dia berbadan kecil moleks je pun pakai PREMIUM BEAUTIFUL..
Bukan orang montel saje boleh pakai PB untuk kurus..
Si kecil molek pun boleh untuk memantapkan diri.

Baca message dia kasi i ni.. =)

Kalau u'ols tak percaya, jom kita semak..

STEP 1: Bukak baju dan mengadap cermin.
STEP 2 : Pastu check Buah Dada tu betul ke di dada.. atau dah jatuh ke pinggang? ;) Ngeee~
STEP 3: Check pula alignment nipple anda! Ahaha.. Ape kau ingat kereta je ada alignment. Woot woot~ Nipple kita selari dengan cuping telinga tau. Kalau dah lari kiri kanan tu, baik cepat-cepat servis!. ;)

ismellme : Kereta mahal-mahal boleh servis. Badan nak pakai sampai mati pun tak jaga camne tu? ;)
Copyright by www.zuraida.com. Powered by Blogger.

© Min Kaffe Bio Seleza Marine Essence Johor, AllRightsReserved.

Designed by Nur Zuraida Buang