08 March, 2011

Cik City 8181!

Alhamdulillah..

Terima kasih ibu ayah yang mendoakan kejayaan dan perjalanan yang baik-baik untuk bisnes saya. Tak lupa jugak customer Premium Beautiful yang membeli dan Business Partners Arni- Irdayu - Leeana  yang sama-sama berjuang dengan saya dalam bisnes ni. You go girls!
Thanks to my sifu CDM Hanis Haizi yang banyak support me dalam bisnes ni dan bagi nasihat yang tak ternilai.
 Yang terpaling saya hargai Sifu saya di Johor DSM Faziha and Dura yang sangat supportive dan membimbing Zu sampai bisnes zu kencang dan kacang! Ahaha~ =)
Tak lupa Jutawan kita, CDM Kak Ana ratu lactolite yang dah recognize team Johor. Wah wah~
 Yang buat saya bersemangat dalam bisnes ni bila saya cakap pada Kak Ana saya risau masih single. 
Tau apa dia jawab?
 " Jodoh tu bawah kawalan Allah. Kita jangan fikir dan risau sebab itu Allah yang kawal punya. Yang kita kena buat ialah apa yang dalam kawalan kita. Duit dan kewangan, itu yang kita boleh kawal. So buat betul-betul. Jodoh tu nak risau apa, Allah bagi punya!'

Wah, betul-betul. Terus saya masuk gear 5 sejak tu!
Tanpa you all semua..Saya mungkin tak berani dan mampu untuk beli Cik City BIBI (8181) ni dalam masa 2 bulan saja saya berbisnes. 

ismellme: Allah dah janjikan ganjaran bagi mereka yang berusaha! 
HongKong here i comeeeee! ;)


Will be in Kuantan this Weekend!
Perak for nextweek.
Set your appointment now.. 

017.771.2210
Copyright by www.zuraida.com. Powered by Blogger.

© Min Kaffe Bio Seleza Marine Essence Johor, AllRightsReserved.

Designed by Nur Zuraida Buang