18 March, 2011

Laris!

Siapa nak try pakai Premium Beautiful for FREEEE?!! 
Angkat tangan ngan kaki..
Supaya senang sikit aku tolong sarung. Haha~
My lovely fren Leeana from MIMET UniKL Lumut invite me to make a demo. Daku pun drive keseorangan ke Lumut nun.. Seram gak tak penah drive sorang ke utara nun. Dah le meredah Bidor.. Teluk Intan semua tu.. 
Cuak den ingat salah jalan!
Taraaaaaa~
Kak Su ni sungguh eksaited try PB sampai siap pesan "Simpan saiz akak ni tawwww"
Kak Ayu yang slim pun amek PB after try sebab PB tolong push up boobs dan bagi badan curvy!
Kami pancit kena serbu 6 orang berderet nak mencuba. Sampai nak amek gambar masa trial pun tak nyempat. Kalau tak korang sure sakit mata, tongkang pecah dah PB sana sini masa tu. Tak menang tangan!

Berbaloi ke sana. Sambutan sangat menggalakkan.
Plus happy dapat tolong Leeana and give her personal touch. I was so excited my biz partners' spirit memang terbaik! Leeana sanggup follow i dari Lumut walaupun badan sakit. Another biz partner, Irdayu also berkobar semangat join bisnes 3 hari sebelum kahwin you all! Before majlis bertandang pun masih sempat timba ilmu. Bagus-bagus!
Alhamdulillah, semoga usaha, doa dan tawakal kita membuahkan rezeki. Itu janji Allah~ 


My bisnes partners and our leader CDM Hanis Haizi. Income dia sebulan sama dengan gaji i 6 tahun you! Sebaya tuuu~

Punya la hebat young entrepreneur ni. Sampai Berita harian pun dok cari dia.
Siapa tak nak jadi macam dia? Muda, kaya dan glamour. Tak perlu kot jadi artis untuk dapat semua tu. Tak perlu kelebihan menyanyi ke berlakon ke. Semua orang boleh dan mampu buat macam kami!

Rebate will be ended soon. 
So customer out there get 1 set before 25 March 2011.
Jimat sehingga RM800!

Jangan segan sms/ call us:

Zuraida 
(Johor, KL,Melaka, N9)
017 - 771 2210

Irdayu 
(Johor, Pahang)
017 - 6848 156

Leeana
(Perak, Penang,KL)
016 - 3429 557

Leena
(KL, Selangor)
012-5372844

ismellme : Belum cuba belum tauu~ ;)
Copyright by www.zuraida.com. Powered by Blogger.

© Min Kaffe Bio Seleza Marine Essence Johor, AllRightsReserved.

Designed by Nur Zuraida Buang