08 March, 2011

Mersing.

Ini adalah entri tertunggak yang dah patut post tah 4 minggu lalu. Wuhuuuuu! baguz!
Puan Wie dah lama mengepos pasal trip ke Mersing. I baru nak menceceh u'ols.
Bwahaha!
Before ari kejadian, kitorang layankan je husband wie yang jakun kemain tak penah ke mersing. Apa ada dengan Mersing? Dahle lewat bangun. Nasib tuan kereta tak tukar kaler hijau!.. Walaupun ingat ingat lupa jalan nak ke sana, sampai le jugak ke Air papan tu u'ols.
Sesampai jek aku sendrik konpius kenapakah aku yang kemain jakun tiba-tiba bila nampak pantai. Temasuk bespren ku Wie. Anak dia safi kecik lagi. So tak dapat nak ukur tahap jakun dia. Sah-sahla tak leh main air sebab tak bawak baju. Ni dia baju-baju cam sakai yang disauk semata-mata untuk mandi.
Haha! Layanzzzzzzz~



ismellme: Next, HongKong freeeee!
Copyright by www.zuraida.com. Powered by Blogger.

© Min Kaffe Bio Seleza Marine Essence Johor, AllRightsReserved.

Designed by Nur Zuraida Buang