27 August, 2011

Persiapan raya

(^_^)
Salam menjelang syawal semua..Macam mana persiapan raya masing-masing? Tahun ni persiapan raya cukup.. Alhamdulillah.. Yang penting tahun ni paling bermakna sebab dapat tolong famly untuk kelengkapan raya semaksimum mungkin.. Business setahun jagung,, baru saja 8 months tapi banyak perubahan..

Kalau dulu nak raya, beli barang sendiri je. Pastu tukar duit raya bajet giler. Ekekeke.. >.< Nak bagi duit raya main pilih-pilih.. Erkk.. :p

Sekarang alhamdulillah, makin beri pada family.. Makin murah rezeki.. Tahun ni dapat bagi duit kat adik beradik untuk belanja baju raya, ibu ayah pun sama.. Dan kuih muih. Tahun ni je my mom tak buat kuih. Semua dia main tunjuk, akakkk juga bayor. Yang penting duit raya untuk family tahun ni masyukkkk.. (^_^)

Cincin raya ku..boleh gitew? Tahun ni jugak beraya dengan cik city sayang.. ;)



Siapa orang jawa angkat tangan! (^_^) Tahun ni ibu dah buat ngunjung @ munjung dari semalam. Lontong daun pisang, rendang daging, sambal goreng dengan kari ayam kampung.. Slurppp... Hari ni pun buat lagi ngunjung sebab tak cukup. Alhamdulillah dapat tolong ibu belanja dapur tahun ni bebanyak.. Sodih my bestfren tak balik tahun ni, kalau tak aku anto rumah kau wie..

Erk,ni baru gotong royong nak masak. Sok ai post lauk pauk yek..



Apa pun thanks so much to Hanis Haizi, Nurfaziha and Dura Moktar sebab bimbing dan tunjuk peluang untuk income lebih.. Harap tahun depan lebihh lagi rezeki raya.. Aminnn.. Happy tengok orang tu senyum sampai telinga sebab...

Ibu dapat mesin basuh dan handbeg baru







Ayah dapat tayar baru untuk jalan jalan dihari raya.. ;) boleh tahan kiiilat gak sportrim pak Buang.



Harapnya tahun depan rezeki makin melimpah ruah.. Aminn.. (^_~) jangan lupa bayar zakat u'ols..

For those yang nak bonus raya RM 4,500. It is still available and will be ended soon. Grab the deals and those who wait will lost the opportunity.. Kira duit raya jugak ni kan? (^_~)
Call Zu 017.771 2210

- Posted using BlogPress from my iPad




Copyright by www.zuraida.com. Powered by Blogger.

© Min Kaffe Bio Seleza Marine Essence Johor, AllRightsReserved.

Designed by Nur Zuraida Buang