26 September, 2011

Berpantang dengan Premium Beautiful

Lastweek me n my new biz partner Azrina Azman visit her friend yang baru lepas bersalin kat mersing. Eh,,dah lepas pantang pun..dah 2 bulan.. hihi..
Comelnyeeee,, geram!


Macam anak omputeh ni ha..huhu,,bila nak ada baby. Erk!
Pastu Kak Ina ni reveal dengan kitorang yang dia dah sign up Marie France Bodyline untuk kurus.. Alahai, zu dah penah pi London Weight Management dan yang sewaktu dengannya.. Memang kurus sebab duit ko dah berabis sampai pokai kat situ.. :) Tapi kat luar kena kawal makan.. Berabis pulak dekat 10 ribu sebab habis treatment sambung lagi dan lagi dan lagi.. 
Huhuhu T_T (banyaknye duit membazir..) Nyesal lak sebab penah buat mende ni dulu..

So, me pun introduce Premium Beautiful pada dia. 
She quite regret kami introduce Premium Beautiful lambat coz dia dah sign up kat slimming centre dan dah bayar pun..
Zu suruh dia cuba pakai je..tak nak beli pun takpe..
Kak Ina ni memang taknak beli or try. So me cakap free la cuba ni, bukan suruh bayar. hehe..

Guess whatttttt?!!!
Immediate Effect!
So, siapa boleh teka sambungan cerita di atas? ;)
Agak-agak korang la kak ina beli tak Premium Beautiful ni?
Of courseeeeeee nyah!
Those picture describe more than words.
Kak Ina ni punya lah suka sebab boleh sarung t-shirt fevret dia yang dah tersorok dalam almari sebab tak muat. Paling ketara tang perut dan breast.

Mantap tak mantap?! 
Dalam 5 minit je dah transform jadi cam atas ni. Agak-agak lepas Kak Ina pakai 8 jam sehari dan minum Lactolite, lagi mengancam!

So akak-akak yang baru lepas bersalin, Premium Beautiful ni korset terbaik untuk shape kan semula bentuk badan. Tak perlu pakai bengkung lama yang bertali lilit-lilit sampai nak kencing pun seksa. Premium Beautiful ni bagus untuk u'ols ketatkan semula apa yang dah longgar, kuatkan rahim, kempiskan perut, uplift breast dan banyakkk lagi. 

Click here for more info.

ismellme : Belum cuba Belum tahu. Ye tak?
Copyright by www.zuraida.com. Powered by Blogger.

© Min Kaffe Bio Seleza Marine Essence Johor, AllRightsReserved.

Designed by Nur Zuraida Buang