29 November, 2011

Bila tiba hujung tahun...

Bila hujung tahun...CUTI SEKOLAH

Yayyyyy!!  
Cikgu pun suka you.. Haha.. Time ni la rehat-rehat dengan family. Yang suami isteri cikgu lagi la sakan bercuti. Bestnya!. Cuti ni ramai juga yang bukan cikgu amek cuti spend masa dengan anak-anak.

My family sebelah ibu akan buat family day on 12-15 Disember ni di Langkawi. Konvoi 6 kereta. Fuhh,aku nak ngelat takmo drive. Buleh? =p Aku jadi biro permainan. Bak meh kasi idea wat game best-best untuk family day ni. Haa,yang silent reader tu time ni la nak say hi.. Bagi la idea mana tau idea kreatip korang boleh pakai.. huhu..Akan ku semadikan nama si pemberi idea untuk next entri, Riang Ria Langkawi (tunggu abes family day mak tulis la u'ols).

Selain dari event family, cuti ni diabeskan sepenuhnya untuk berbisnes. Kumpul duit untuk ke Holland+Belgium on April 2012 nanti dan kejar trip Vietnam pula. Weeeehu!

...............................................................

Bila hujung tahun...masa untuk SHOPPING - YEAR END SALE!


Masa ni la duit macam air. Sana sini sale. Sampai kocek berlubang tak sampai seminggu dapat gaji. Sekali sekala katanya. Bagi yang beranak-pinak, YEAR END SALE ini la yang terbaik untuk beli keperluan sekolah anak tahun baru nanti.

Shopping berpada-pada ikut kemampuan dan keperluan. Kalau mampu, nak penuhi kehendak pun tak ada salahnya. Kan?
Buat business partner ku yang bakal dapat RM4,500 hasil bonus tu, beli keperluan anda dulu ya.. Hihi.. pastu ada lebih boleh reward diri sebab bulan depan kan bonus masuk lagi.. (^_^)

.................................................................
Bila hujung tahun...sana sini MAJLIS KAHWIN

Shera Aiyob and Zahiril wedding | credit to Hafiz Atan
Musim orang kahwin..katanya. Undangan majlis perkahwinan tak putus-putus. Sometimes sehari ada 5 jemputan. Fuhh, kerjanya makan..makan..makannnn.. sampai mengah.
Luckily i have Lactolite. Flushh balik!

Time ni la wedding planner, official wedding photographer, make up artists fully booked. Jangan tamak ye amek job banyak-banyak pastu kerja melepaskan batuk ditangga je. Ramai tau pengantin komen wedding tak seperti yang dijanjikan sebab Bridal House amek banyak sangat weddings.

Oh, tak lupa designer pun penting. Semua pengantin of course nak baju kahwin yang cantiks! Tapi kalau baju saja cantik, body tak umphh..sayang tau. Kan best setiap kali fitting baju makin slim and curvy. Auww~ Untuk bakal-bakal pengantin yang risau perut muncit pun boleh amek Lactolite. Pastu pakai Premium Beautiful confirm meletops!

Oups, iklan kejap.. Ala.. kejap je. ekekek. (>_<)V
Kalaula body macam ni. Pakai baju apa pun cantik. Fuhh!
Biasalah wedding dress mesti nak curvy gitu. Kalau XXL bride, boleh bergaya juga A-cut dress paling selamat.
Tapi jangan la sampai cengginih, second breast tersembul di belakang dada. Premium Beautiful boleh tarik semua lemak belakang dada tu ke cup tau. Uww, sexy!
Siapa kata chubby bride tak boleh bergaya? Tapi nak dapat shape macam ni macam mana? Premium Beautiful la sayang..


Looking for this awesome corsets?
Lots of free gifts awaits youuu!  
Best price to grab! 

017.771 2210 zuraida
Copyright by www.zuraida.com. Powered by Blogger.

© Min Kaffe Bio Seleza Marine Essence Johor, AllRightsReserved.

Designed by Nur Zuraida Buang