02 November, 2011

Birthday or Business Rewards!

Yay, finally! I achieved RM100,000 sales in September. I did RM100,000 sales alone? Mustahil lah! It is a TEAM work. I won't achieved this without my great leaders, beloved business partners and of course supportive and understanding family. 
Zillion thanks to all.

Ouhh, dan terharu sangat mommy Dura drive dari Johor dengan sakit-sakit matanya.. Oh oh oh..kamu jangan buat lagi yek! Mommy Fazi juga drive dari Terengganu back to KL dan kemudian sok paginya mai Kemaman semula. Muaxxx! Thanks for coming u'ols!.

The best part is i got all the REWARDS on OCTOBER. On my birthday month u'ols. Alhamdulillah.. 
Yang penting semua FREEEEEEE! (^_~)
Big sales come with big bonuss! Gaji masuk 2x sebulan. Alhamdulillah.. Kaching! Penuh lagi ASB.
Estee Lauder offer me a free makeover as my birthday treats. Wah, right time untuk malam reward. So sad baju tu buat i nampak gumuk!

Uuuu, it's a free DKNY watch babes! Stokis up reward to DKNY for September.

And lastly, CDM Hanis Haizi bakar lagi bisnes partners dengan SWAROVSKI CRYSTAL pen with 4GB USB.
Hasilnya 9 orang bawah bimbingan great leaders ni dapat JAM TANGAN plus SWAROVSKI pen on September.
Penting untuk be in the right group yang boleh bimbing kita untuk bersama-sama mendaki puncak kejayaan. Am lucky to be under CDM Hanis Haizi, DDM Faziha dan DSM Dura. Hasil canaian mereka lah buat i jadi berjaya macam ni. Especially Hanis Haizi. This gorgeous lady earns 6 figures income every month walaupun baru saja 2 tahun dalam bisnes ni. Tapi 5 orang CDM dah di lahirkan dalam 2011. Dan hebatnya Hanis Haizi ini hinggakan berjaya bawa bisnes partners ke HONG KONG seramai 2 BAS. All FOC 5stars trip. For next HOLLAND trip 30 orand and i'm innnn! Yayyyy..*lompat bintang*

Apa pun kejayaan tak datang bergolek. Semua perlu usaha, pengorbanan ditambah dengan cabaran! Berjaya harungi cabaran insyaallah pasti ada kejayaan. Zu pelik ada yang kata korsets tak terjual duduk bawah katil. Ehem, jual nasik lemak pun kalau kau sorok dalam bakul tak dilelong, takde orang beli ya. Basi lagi adaa.. Premium Beautiful tak ada tarikh luputnya.. Infact LIFETIME WARRANTY lagi.

 
Uniknya dalam hidup kita ni HASIL @ KEJAYAAN berkadar langsung dengan USAHA dan DOA. Insyaallah.. Nak berjaya macam Hanis Haizi, kerja lah macam dia. Bisnes ni bukan skim cepat kaya kau duduk atas goyang kaki saja duit masuk. Nehi heii.. 
USAHA tangga KEJAYAAN tawww!

Pstt, jangan lupa baca pasal Hanis Haizi dalam NONA NOVEMBER.

- Posted using BlogPress from my iPad
Copyright by www.zuraida.com. Powered by Blogger.

© Min Kaffe Bio Seleza Marine Essence Johor, AllRightsReserved.

Designed by Nur Zuraida Buang