08 November, 2011

Free Vacation at Vietnam

Hi all.. I manage to make a small meeting for my business partners in Kluang. Eh, dah ramai rupanya. Hihi.. Chayok everyone of u must go to Vietnam!! Thanks Dura Moktar for the tips and strategi. Xoxoxo
Nak jadi macam mommy fazi yang makin lama makin besar empayar kat Johor. Bermula dengan sorang-sorang dan Hanis Haizi berjauhan di KL, Fazi boleh franchise bisnes hingga sekarang hampir 40 orang. Hinggakan bila Hanis Haizi turun berjumpa rakan kongsi dibawah bimbingan Fazi, ingat nak open table sekali jadi MINI SEMINAR daa.
Eh, terberangan pulakss. Flashback, my first sponsored trip was HONG KONG. Pasni HOLLAND pula.. Tak sempat ke HOLLAND lagi, company dah offer another FREE VACATION to VIETNAM. I've already googled 5 star trip package in vietnam.. Syiokkk woo..
Hotel 5 star ala ala mcm ni la....
Pastu bercanda dipasiran pantai.. Ecceh.. Eh, cantikkkkk sgt taw..
Paling best terjumpa Bamboo Bar. Harap-haraplah ke sana, kalau tak makan dapat amek gambar pun jadilah.. Pastu shopping. Banyak gak lantern cecantik, baju kebangsaan diorang harus beli. Pakai dengan Premium Beautiful lagi meletops.. Auwww.. ^_~
Kalau google VIETNAME FOOD and CUISINE, sure dapat gambar popia ni. Sodap sangat ke? Pastu pho soup.. Dengan makanan ala-ala burger ni. Aishh,, tak sabar ni..
So jom ramai-ramai kita rebut 5 star trip ke Vietnam. Sangatttt mudah, semua orang boleh dapat. How?

Call me zuraida 017. 771 2210

Copyright by www.zuraida.com. Powered by Blogger.

© Min Kaffe Bio Seleza Marine Essence Johor, AllRightsReserved.

Designed by Nur Zuraida Buang