20 December, 2011

Premium Beautiful SM/SSM Seminar 2011

Alhamdulillah, tahun ni je 2 kali attend seminar SM/SSM. Pertama kali Januari 2011 attend as newbie. Zu baru je join business that time.. Click sini meh.

Kali kedua ni Disember 201 attend dah berpangkat DSM, insyaAllah DDM in the making. Bezanya kali ni bawa rakan kongsi ramai-ramai dan Hanis Haizi bagi task as AJK. Wah gitu! Dapat corsage super cun dan join the VVIP dining room. Hehe.. TQ Hanis Haizi.

See? 
Matlamat jelas dan senang dicapai kalau kita kutip ilmu dan peluang yang ada. In Januari 2011, Alhamdulillah i attend seminar dan dengan ilmu tu la zu berjaya mendaki ke puncak kejayaan dalam business ni. Thanks leaders. Sedar tak sedar, dengan majlis ilmu begini i memajukan diri. Sangat rugi siapa yang tak rebut peluang ni.
The Committee Members. Love the red rose satin corsage! Thanks Hanis Haizi!
Speakers of the day! Everyone's idol in Premium Beautiful Business. 
Tu diaaa.. My sifu CDM Razali Zain. Walaupun share topik takwim syarikat, ada saja jokes yang dibuatnya. Enjoy his talk.

My leader bakal CDM Fazi, top Johor leader dibawah Hanis Haizi. Walaupun pregnant, tetap jadi Emcee dengan jayanya!

Tahniah pada yang bisnes partners yang hadir. Pasangan Kapten Komando Ariff dan Cikgu Azrina. Hebatt! Buat bisnes ni seminggu saja SSM. Seronok tengok semangat diorang ni. Tu yang terjangkit pada anak buah Raihan yang manis ni jual 6 korsets hari pertama join. Dalam 4 hari licinnn 10 korsets! Hebat tak hebat? Ini yang kita mau. Buat bisnes bersungguh, alang-alang buat biar sampai jadi!
Yang ni Ellina Rahman. Successful architect in Kuala Lumpur. Going to be a successful businesswoman after this. Ellina ni kalau ikutkan gaji, tak payah dah buat bisnes Premium Beautiful ni. Tapi i salute semangat dia. Walaupun busy hari-hari balik dari office malam, masih sanggup luang masa berbisnes. haih, apa susah-susah, bisnes kami dihujung jari je. Arkitek berjaya pun tau betapa perlu side income untuk better future, i yang banyak masa terluang dan bergaji cukup-cukup makan lagi lah perlu.
Chocolate tart! Sedap giler u'ols! Melelehs~
Some of the foods yang sempat di ngappp! yummehh! Memang delicious!
With sidelines a.k.a team AJK Seminar SM/SSM.
 Acara kemuncak, knowledge sharing by CDM Hanis Haizi | Premium Beautiful Top Agent.

Do you see the quotes in the slideshow?

DREAM BIG
If you CAN DREAM it, you CAN BECOME it!

Semua orang punya impian. Tapi tak semua yang berani jadikan impian tu satu kenyataan. Choose the right path, right leader and start it right now. Never wait until the 'right time'. Sebab peluang itu sentiasa ada. 
With team bakal DDM Dura Moktar, insan yang menunjukkan peluang bisnes Premium Beautiful di bawah CDM Hanis Haizi.
Erk, verangan japs. Hihi.

Dream it and get it! Dulu SM Seminar in Januari 2011 tengok Hanis Haizi hold Louis Vuitton Vernis Alma Red colour. Disember 2011 DDM Fazi dah pakai. Ehem, my turn tahun depan ya! Winkk~ Shopping in Holland & Belgium,, yahhhuuu! Mimpi jadi kenyataan dengan business Premium Beautiful. 
 
Alhamdulillah..
Copyright by www.zuraida.com. Powered by Blogger.

© Min Kaffe Bio Seleza Marine Essence Johor, AllRightsReserved.

Designed by Nur Zuraida Buang