02 March, 2012

mssz Zon Renggam Layang 2012

Entri kali ni nak review pasal Kejohanan Olahraga MSSZ Zon Renggam Layang 2012.. Tahun ni pemilihan dan training peserta dari SK Bukit Tongkat agak kelam kabut. Due to lack of trainers dan trainer yang ado pun takde skill sukan. Lol! Yeah, me!

Nanti belek satu-satu gambar, u'ols akan perasan yang wakil sekolah kitorang petite size. They have the stamina, ayam kampung la katakan. Ekekeke.. Tapi comei lote jek..ketot-ketot.. Tapi kalau lari mencicit macam anak tikus. Erk, tikus pun tikus la.. asal laju. 

Gambar terbaik dari ladang dibawah ini ditaja oleh iPhone 4s! Uww,kagum ngan kualiti gambar.
Rasul, si pelompat jauh. Kecik je dia ni, tapi swing baik punya, yang penting SKILL.
Iqmalshah si pelompat katak jauh. :p
Si pelompat tinggi cedera. Elehh, budak-budak ni kadang drama je lebih.. :p


(Atas) Aidil, tahun lepas wakil sampai daerah. Ini tahun, walaupun layak ke saringan akhir, tarik diri sebab injured. Degil! Cikgu suh pakai kasut takmo. Pastu kaki pecah, semua menyesal tak dengar cakap cikgu. Ha, tau takpe~!
Ha, yang perempuan baik je dengar kata. Syukri degil kaki ayam, nasib dapat no.1. :p
Kecik-kecik cili api, badan kecil laju berlari. Ecceh. Pantun 2 kerat. Kecik je kannn? ;)
Well done kids! Let's be the tiger of SKBT for next year.. Aummmm!
Copyright by www.zuraida.com. Powered by Blogger.

© Min Kaffe Bio Seleza Marine Essence Johor, AllRightsReserved.

Designed by Nur Zuraida Buang