14 March, 2012

What Woman Wants

I hope it is not too late to wish all women out there 
"Happy Woman's Day"
Sempena Wednesday ni nak buat WWW contest.
WWW stands for What Woman Wants! 
Semua perempuan dalam dunia ni ada impian..cita-cita..angan-angan..
Jom share apa impian korang.. impian paling best dan ramai orang like akan menang duitssss RM100 cash!

Let me start with my wish..

1. Soulmate..
Not only a husband, another half of me, dia mestilah teman baik.. yang memahami.. Penyejuk hati.. pembimbing diri... Boleh jadi imam kita.. Sweet, romantik itu sudah tipikal. Jujur dan setia tu tak semua boleh cari.. Aih, pendek kata bukan sekadar teman sehidup semati je. Yang penting mesti boleh handle Cik Nur Zuraida binti Buang ni.. 

2. Baby @ Mummy Yummy
Hihi.. anak ekspress.. Pinjam sat Safi.. Perempuan mana tak suka baby memang rugi.. Huhu.. Bila nak dapat anak ni.. Pastu jadi hot momma yang mummy yummy. Err, you define! Ngee~

3. Money
Ishh, kalau la duit tu boleh petik-petik je macam kat pokok atas ni.. Kan ke besttt! Tak kira la kita suri rumah ataupun berkerjaya.. Duit tu tak dinafikan keperluannya dalam hidup ni. Kalau duk rumah boleh dapat duit, kerja pun dapat duit. Tak buat apa-apa, boleh dapat duit? Ok, itu tipu. Dengan duit, boleh shopping, dengan duit boleh beli susu anak, dari lahir hingga ke liang lahad pun perlu duit.

4. Bahagiakan family and friends.
5. Shopping.. shopping.. shopping..
6. Designers handbags, shoes, dress.
7. Holiday.. Holiday..holiday..
8.etc etc..etc

There goes my list.. Never ending.. 
  So ladies, let's share what most woman wants in life..

Steps:
1. Like www.zuraida.com. Boleh click gambar bawah ni.
2. Share what women wants in your perspectives di bawah status link What Woman Wants
3. Comments yang paling banyak LIKE will win RM100 cash!
4. Undian tamat pada 31 March 2012.



Copyright by www.zuraida.com. Powered by Blogger.

© Min Kaffe Bio Seleza Marine Essence Johor, AllRightsReserved.

Designed by Nur Zuraida Buang