22 October, 2012

Louis Vuitton Runway Collection

Ouch!! Tajuk je grand. Walaupun pinjam melaram sekejap, daku tetap mau tepek itu gambar kat blog ni. Gambar ade kat bawah, sebelum tengok kena baca entri ni dulu. Haha!
Full schedule this weekend dengan agenda bisnes dan wedding preparation.. Kadang-kadang stress juga tapi itula yang seronok. I have married my business before. Untung si dia memahami.. xoxo
Friday night, Exclusive Business Meeting. Menggalas tanggungjawab yang diberi oleh CDM Nur Faziha khas untuk PREMIUM BEAUTIFUL JOHOR agents. Me share topik Online Business. Interesting sangat share topic ni. Join us and i will share how our great leader celebrity CDM Hanis Haizi build her empire through this social media marketing technique.

Ok, sebelum balik sempat melaram CDM Hanis Haizi LV Speedy Runway Collection, RM16,000 youuu!! Tergezut mendengarnyeee.. Ehem, berapa la sangat compare dengan income bulanan beliau RM250,000 tu.. Ok, set target for London Paris trip dari sekarang.. Weeeehoo!
Sabtu, hunting for wedding doorgift. Hangin daku staff IKEA suruh kira sendiri barang yang nk dibeli almost 2000pcs! Ok takpe i memang suka matematik dan membazir masa jadi staff (mode sedapkan hati).
Done IKEA! Off to Majlis Kesyukuran for Paris London Qualifiers 2012. Bersyukur sangat ditemukan dengan group yang cukup hebat dan mentor yang bukan saja support dari segi teknikal, ilmu malah sanggup give their best adakan majlis kesyukuran. Thanks CDM Hanis Haizi dan CDM Razali Zain.

Malangnya iPhone mati masa mak tgh syok guna waze nk pi Masjid Al Ghufran. Terpusing-pusing kat TTDI almost an hour campur benti solat kat Petronas tu. Dah minta attendant petronas lukis peta pun salah. Memangla, dia Bangla mana tau sangat. Arghhh!! Super stress terus balik! Ok pastu menyesal. Haha, padan muka aku. Oklah nak pi shopping lagi, sila tatap gambar hari kejadian. :D
Copyright by www.zuraida.com. Powered by Blogger.

© Min Kaffe Bio Seleza Marine Essence Johor, AllRightsReserved.

Designed by Nur Zuraida Buang