14 March, 2013

Khabar dari London

Hi all kami bertolak jam 8malam 8March from Malaysia and arrived in London around evening.
Then our first destination were LONDON EYE.
Best sangat tengok pemandangan kota London dan seronoknya naik London Eye ni tak gayat pun. Ahaha. Daku kan ratu gayat.
After that we went to Buckingham Palace dan Big Ben. Time ni zu dah mabuk plus dizzy so i don't join them. Terbaring di atas bas sorang2. Ruginyaaaaa!

The next dah we off to Royal Albert Hall London tempat ct buat concert. Then we go to London Bridge and Kensigton Garden. Kami difahamkan garden ni berada disebelah istana Putera William dan Kate Middleton.

Esoknya lontaran Pound Sterling di Oxford street! Wohuuu.. Best baju murah-murah here. Esp in Primark zu beli baju baby banyak2 buat bekalan future. Takkan dapat kat Malaysia that price.
The next day we went to Bicester Village. Ni macam Johor Premium Outlet tp lagi banyakkkkk giler high end designers and extra vaganza cheap!! Fuh.. Rabak RM5000 saje disini. Best sbb kami dapat VIP card. On top of our purchased dpt lagi extra 10%. Cth la Coach tu 50% less. Additional 20% with any 2 purchase. Pastu guna VIP card dapat lagi 10%. Lorh bayarnya 20% at the end. Haha

Husband sempat pancing LEVIS 2 kodi. Pastu kami borong souvenir Cath Kidston berkodi-kodi. Then daku borong 5 ketul Handbag Kate Spade. 1 Furla dan tak pape lagi tak hengat.

Best kannnnnnn DAY 1? Tunggu cerita hari seterusnya ya.. Siapa nak souvenir dan join our next free trip in Shanghai do contact me
ZURAIDA
017-7712210

Copyright by www.zuraida.com. Powered by Blogger.

© Min Kaffe Bio Seleza Marine Essence Johor, AllRightsReserved.

Designed by Nur Zuraida Buang