05 July, 2013

Cium ketiak suami rawat tekanan




Bunyi macam pelik, tapi menurut kajian saintis, cium ketiak suami boleh merawat tekanan.



As for me, i agreed. Haha! Setiap kali nak tidur memang zu cari ketiak Baharin. LOL! But please, i will make sure husband dah tenyeh deodorant cap CK or Hugo Boss. Eh tapi seriously nyenyak tidur, until i read the newspaper cut somewhere in Instagram. I was like.. "Oh, patutla aku request setiap malam" Kekeke..



Pastu tidur position Sweetheart's Cradle macam kat bawah ni, sah-sah la cium ketiak.


Cuba semak gaya tidur mana yang jadi kegemaran. Boleh check sini for further explaination. Enjoy your sleep.. (>_<) Siapa nak tidur lebih nyenyak bolh cuba Bio Velocity Sleepmate. It's like a mattress cover. Tapi banyak function. An alternative for those yang stress, have sleepless night, susah tidur, insomnia dan masalah stroke. Zu baru cuba, dan alhamdulillah memang nyenyak sangat. Badan rasa segar bangun tidur, bertenaga katanya!! Try it.






Keistimewaan Bio Velocity:
1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel

3. Menggalakkan peredaran darah

4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun

5. Meningkatkan tahap medan tenaga

6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan

7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan

8. Bersemangat dan bertenaga

9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi

10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal

11. Melegakan kepenatan dan kesakitan

12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik

13. Menggalakkan fungsi jantung

14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti

Love,




Zuraida

017-7712210



Copyright by www.zuraida.com. Powered by Blogger.

© Min Kaffe Bio Seleza Marine Essence Johor, AllRightsReserved.

Designed by Nur Zuraida Buang