20 January, 2014

Bio Velocity Johor

Special for Johorian, Bio Velocity Sleep Mate at good price. Murah dan berbaloi sebab lots of free gift will be given to your on your purchased! Promosi Biovelocity pada harga murah masih is still ongoing until 21st October, 2014

Dengan setiap pembelian 3 BVSM pada harga normal (RM1288), anda layak membeli yang ke-4 pada harga runtuh RM300 sahaja. 

So, untuk menjimatkan kita kira purata je. (RM1288 x 3) + RM300 kemudian bahagi 4 orang. So seorang boleh bayar RM1041 sahaja.
JIMAT KAN?

Ramai yang mencari-cari Bio Velocity Sleep Mate kerana tidur tak berkualiti, kerap demam, sakit bahu dan badan bila bangun tidur, susah tidur, insomnia, stroke, lumpuh dan sebagainya. Apa pun Biovelocity memang terbukti keberkesanannya dan dengan izin Allah, mudah-mudahan sembuh penyakit kita.

Di sini Zu nak share antara testimonial hebat pembeli Bio Velocity dari www.zuraida.com.

TESTIMONIAL BIOVELOCITY 1:

Kak Linda, lecturer, 34 tahun. Beliau bermasalah kurang rehat dan tidur, badan letih. Siang mengajar, malam berjaga sebab ada bayi berumur 5 bulan. Dia akan terjaga jam 3 pagi dan tak boleh tidur semula. So she called me for a BVSM (got my number from my website). Alhamdulillah after 2 weeks ada progress yg bagus!




 TESTIMONIAL BIOVELOCITY 2:

Farah Nadilah Rahmat, PTD, Putrajaya. Farah bought this BVSM for her parents. Mak sakit slipdisc dan selalu sakit pinggang, badan tak sihat dan letih. Ayahnya pulak demam lama tak kebah. Tak ada anak yang senang hati tengok mak ayah nya sakit. Kalau boleh kita nak mak ayah kita sentiasa sihat kan. Biovelocity salah satu alternatif. Dengan izin Allah lepas 2 hari beransur sembuh. Alhamdulillah.

TESTIMONIAL BIOVELOCITY 3:

Juita, Cikgu, Kajang. Sebagai seorang guru dan ibu kepada 3 anak lelaki yang sedang membesar, Juita kurang mendapat tidur yang sempurna dan berkualiti. Bayi yang berusia 8 bulan juga kerap terjaga sewaktu tidur. Hari pertama menggunakan BVSM pada bayinya, beliau teruja bayi tidur nyenyak tanpa gangguan dan diluar kebiasaan tempoh tidur. Ternyata BioVelocity selamat untuk semua golongan.

TESTIMONIAL BIOVELOCITY 4:
Pn. Zaimah, 35 tahun, Johor. Beliau mempunyai masalah resdung yang teruk dan kerap selsema. Suaminya bekerja di ladang sawit dan selalu sakit badan akibat kerja kuat. Selepas seminggu menggunakan Biovelocity dan Mineral Coffee, beliau teruja kerana sakit badan dan resdung berkurang. Alhamdulillah.. dengan izin Allah jua.


Bagi yang berminat untuk rebut Biovelocity Sleep Mate pada harga runtuh, cepat-cepat booking dan sms/whatsapp/wechat
ZU @ 017-7712210

...atau isikan borang pertanyaan di bawah. Terima Kasih



Copyright by www.zuraida.com. Powered by Blogger.

© Min Kaffe Bio Seleza Marine Essence Johor, AllRightsReserved.

Designed by Nur Zuraida Buang