02 May, 2014

Cozuma Lipstick

Cozuma Mattifying Lipstick ni harga 1/3 sahaja dari lipstick MAC walaupun tekstur nya lebih hebat. 


Honestly, selalunya Zu memang tak suka lipstick jenis matte. Rasa kering bibir. Tapi dengan Cozuma Lipstik ni memang jatuh cinta. Best sangat sebab ada kolagen, efeknya macam bibir mungil gitu. 

My favourite colour, Pandora Red!

Apa lagi yang best tentang Cozuma Lipstick ni sebab teksturnya yang ringan macam tak ada oles lipstick, tahan lama dan mudah nak padam untuk solat. Wipe je dengan wet tissue hilang. Tapi kalau tak di usik, memang kekal dari subuh sampai ke petang.

Kalau ada yang berminat dengan pink terang, Lolly Pink paling sesuai untuk anda.


Lipstick Cozuma ni sangat istimewa kerana mengandungi :

  • Ekstrak buah betik dan sfera kolagen untuk bibir gebu
  • Biji Minyak Safflower dan minyak Cottonseed untuk meluncur dengan hebat dan memberi kemasan satin
  • Vitamin C dan E untuk perlindungan bibir dari persekitaran
  • Squalane untuk rasa licin dan ringan

Best kan? So jangan tunggu lagi. Kalau berminat cepat-cepat dapatkan dari Zu. 

RM38 sahaja siap postage.
Harga promosi sehingga Hari Guru.
COD area Kluang dan Batu Pahat

Contact me,
Zuraida
017-7712210


Copyright by www.zuraida.com. Powered by Blogger.

© Min Kaffe Bio Seleza Marine Essence Johor, AllRightsReserved.

Designed by Nur Zuraida Buang