14 June, 2014

Petua Hilang Parut oleh Marine Essence Johor

Marine Essence ini khas untuk mereka yang mahu menghilangkan bekas parut atau masalah lain seperti dibawah : 


  • Hilangkan parut lama dan baru
  • Hilangkan stretchmark
  • Hilangkan selulit
  • Hilangkan jerawat muka dan badan
  • Masalah kulit gatal, ruam dan kudis
  • Masalah eczema teruk
  • Masalah tumit berkerak dan pecah-pecah
  • Sunburn dan kulit tidak sekata
  • Masalah kulit berminyak
  • Mencerahkan pelipat ketiak, peha, kelengkang dan leher
  • Mencerahkan siku, lutut dan buku lali.

Rata-rata mempunyai masalah yang sama. Berhabis wang beli krim atau apa saja untuk pulihkan kulit. Siapa sangka sabun hijau jernih bersih dan sihat tanpa bahan kimia ni mampu beri penyelesaian berbaloi dengan hanya sental je ketika mandi. 

Cuba dulu baru tahu. Bawah ni Zu nak share testimonial dari customer sendiri. Kebanyakkannya memang pembeli online. 

TESTIMONIAL MARINE ESSENCE 1:

Pn. Farah Nadilah Rahmat, PTD, Kuala Lumpur
Beliau mempunyai masalah kulit muka berjerawat dan menggunakan Marine Essence di muka (tidak menggunakan pencuci muka lain). Alhamdulillah jerawat beransur kecut.



TESTIMONIAL MARINE ESSENCE 2 :

Amalina Abidin, Terengganu
Beliau menggunakan Marine Essence di muka untuk menghilangkan parut jerawat. Selain itu adik ni merasakan kulit muka lebih lembut dan lembap dengan penggunaan Marine Essence.


TESTIMONIAL MARINE ESSENCE 3 :

Pn. Irdha Hakim, Guru, Selangor
Beliau menggunakan Marine Essence selama 2 minggu dan mengalami perubahan ketara pada parut hitam regangan di perut dan stretchmark hilang. Alhamdulillah. 


TESTIMONIAL MARINE ESSENCE 4:

Noraini Mohamed, Guru, Pasir Gudang
Beliau menggunakan Marine Essence di bahagian kulit yang gelap dan alhamdulillah makin pudar kesan hitam.

TESTIMONIAL MARINE ESSENCE 5 :

Nur Zuraida, Guru, Kluang Johor
Ini testimonial diri sendiri. Akibat kerap berdiri ketika mengajar, memakai kasut tumit tinggi dan berat badan berlebihan, tumit kaki sentiasa pecah-pecah. Saya selalu meluangkan masa dan wang ke Pedicure Centre untuk hilangkan tumit pecah. Tapi selepas 3 hari sental Marine Essence dan pumice stone setiap kali mandi, Alhamdulillah memang ada perubahan ketara.


TESTIMONIAL MARINE ESSENCE 6:

Pn. Miza, Guru, Kluang Johor
Akibat perubahan hormon ketika mengandung, belakang badan beliau berjerawat dan masa zu beri sample sabun ni secara percuma (beliau enggan beli kerana risau tak berkesan) memang jerawat badan teruk waktu tu. Tapi alhamdulillah memang serasi dan masalah jerawat badan hilang.

So, bagi yang ragu-ragu mencuba jangan tunggu lagi. Cepat-cepat beli dari Zu. Harga pun tak mahal memang murah dan berbaloi sangat. 


Dropship dan Pengedar di alu-alukan untuk bersama-sama team kami.



Sila SMS/ Whatsapp/ Telegram untuk harga promosi
ZURAIDA
017-7712210


Copyright by www.zuraida.com. Powered by Blogger.

© Min Kaffe Bio Seleza Marine Essence Johor, AllRightsReserved.

Designed by Nur Zuraida Buang