18 May, 2016

Marine Essence Testimonial Agent Sabah

✿ A Good product speaks for itself ✿

Ceritanya, Pn Hajah Erna ni beli sekotak dua kopi sahaja. Saya selitkan pamplet rangkaian penjagaan Marine Essence. Tujuan sekadar berkongsi. Siapa sangka seterusnya Pn. Hajah Erna order dari saya sekotak Marine Essence.

Rupa-rupanya bukan Pn. Hajah yang pakai tapi diberi pada adiknya pakai dimuka. Sudahnya tukang beli teruja tengok kulit adiknya cantik, Terus borong bukan setakat ‪#‎MarineEssenceBeautyBar‬, tapi semua produk‪#‎RangkaianPenjagaanMarineEssence‬.

Bukan 1, bukan 2, bukan juga 3. Alhamdulillah now dah sign up jadi agent kita di Sabah. So bagi yang bermasalah kulit di muka atau di badan tu, jangan segan-segan nak cuba atau pm kami.

"Tak cuba tak tahu.. Dah cuba confirm pakai selalu" 



SMS/ Whatsapp 
ZU 017.7712210


Copyright by www.zuraida.com. Powered by Blogger.

© Min Kaffe Bio Seleza Marine Essence Johor, AllRightsReserved.

Designed by Nur Zuraida Buang