16 September, 2017

Infinence Rizman Ruzaini Shawl

Hi all, harini Zu nak share sikit pasal shawl #Infinence by #RizmanRuzaini @ RR

You ols kenal kan Rizman Ruzaini? Pereka fesyen ternama di Malaysia tu. Yang dok buat baju Ziana Zain, Fazura, Erra Fazira, CP Azrinaz Mazhar Hakim. Bukan calang-calang retisss yg menempah busana dengan RR ni.

Usahawan Hai-O kalau ada majlis anugerah pun ramai jugak yg menempah baju dengan RR. RM3,000 paling minima ya. Disebabkan nama pereka fesyen ini sinonim dengan usahawan SHOM, maka syarikat kita meminang Rizman Ruzaini utk collaborate menghasilkan #SHAWLRR yang tiada di pasaran gelap. Hanya pasaran cerah je iaitu melalui usahawan SHOM #MMG 😂

Masa raya haritu zu ada ternampak RizmanRuzaini punya insta story. Brooch RR tu sekeping paling murah selepas diskaun ialah RM69 uolsss! Kalau belum berapa gamaknya kena bayar tu. Tu baru brooch.

Tapi kalau uols pinang shawl RR dengan zu ni, #ConfirmDapatBroochRRFreeexclusive gitew. Shawlnya pulak cantik terletak dalam hard cover box. Sesuai sangat dibuat hantaran dan hadiah untuk yang teristimewa. Abang-abang tu pinang la satu untuk kakak-kakak sempenan birthday atau anniversary. Kata sayangg.. beli sportrim lagi mahal taw.

Ok cekidout colour dan design apa yang aummmm! Ok 😉


HARGA SHAWL INFINENCE RIZMAN RUZAINI

boleh terus whatsapp Zu 0177712210
confirm harga kebabom zu kasi ok. 

Copyright by www.zuraida.com. Powered by Blogger.

© Min Kaffe Bio Seleza Marine Essence Johor, AllRightsReserved.

Designed by Nur Zuraida Buang