16 September, 2017

PROMOSI HARI MALAYSIA

Hi everyone.

Sure ada yang dok buka website Zu ni tengok wujud lagi ke minah ni. Berniaga lagi ke kakak ni. Nak order barang boleh lagi ke kakak ni. Ada sini dik, akak masih hidup Alhamdulillah. Jom la shopping sempena HARI MALAYSIA 16 September 2017 ni akak nak buat sale sikit.


Premium Beautiful ni memang idaman setiap wanita. Ada 3 keping 1 set. Yang pertama Long Bra, rekaan U shape di belakang menolak lelemak masuk ke dalam cup. Bagus untuk pesakit asma lelah kerana tidak menekan paru-paru. Bra ni panjang menutup lelemak di perut juga. Cup piramid shape memberi rongga pernafasan untuk puting. Pink Sokmo.

Long girdle gabungan 32 kepingan fabrik berbeza ketebalan. ❤️shape di punggung utk memegang lemak supaya mantap gitew. Tidak menekan kilang telur. Bahagian depannya menyokong rahim mantap dan push up lemak2 di perut. 

Waist Nipper bengkung tengah. Hat ni lelaki boleh pakai. Sebab dia ada 7 batang tetulang memori yang boleh twist 360darjah. Bayangkan betapa selesanya kalau nak membongkok dan solat. Takde sakit tercucuk uols! Nehii.. Wasit Nipper ni juga dapat pengiktirafan pakar tulNg belakang khas untuk pesakit Slip Disc ya tuan puan. Jadi siapa yang pernah suntik epidural ke, terseliuh tulang belakang ke, WAJIB cuba WAIST NIPPER ni

Garam buluh ni ada dua jenis. Hat masakan dan minuman. Sama aje yang penting khasiat nya tidak berbeza. Menyingkir toksin dalam badan, buang asid urik berlebihan dan paling penting seimbangkan pH badan dan mempercepatkan penyembuhan. Bagi mak ayoh cuba wehh? 👍 siapa nak kurus memang cengginihh 👍👍👍👍


Premium Beautiful Lotion Ni losyen ada Lavender. Siapa yg biasa main minyak essential oil tau la apa kelebihan Lavender tu. Penenang weh. Kot anak susah tidur kau sapu je satu badan sure dia calm, terlelap punya. Kalau kita yang tua pun sama. Apa lagi yang best lavender ni boleh buat NYAMUK LARI. Kalau nyamuk bau lavender dia pening. Confirm dia tak dekat korang yang pakai losyen ni. Kira macam insect repellent la jugak. Lepas tu, Lavender ni boleh kasi lega radang kulit atau allergic. So wajib ada kat rumah satu ok. Bukan mahal pun.
Ini tilam ajaib namanya. #BiovelocitySleepmate. Setiap rumah wajib ada satu. Untuk charge balik tenaga badan uols yang dah ranap akibat penat, stress, sakit, tidur lewat, terdedah kepada gelombang tak sihat- wiFi, hp segala. Berapa rajin uols berzikir dan berjemaah dalam Solat? Kita rata-rata tahu kenapa kita wajib berjemaah dan rapatkan saf, kerana masa tu lah cas negatif positif diseimbangkan antara jemaah. Zikir juga dapat tingkatkan tenaga tubuh badan. Tapi kalau semua pun malas, ni lah alternatif. Boleh cuba sebagai alternatif pesakit jantung, asthma lelah, stroke, dialisis baih pinggang, kemoterapi kanser dll.

Kalau uols google benefit of Garlic mesti jumpa kebaikannya sebagai penguat antibodi badan dan buang angin. Larat nak kunyah bawang putih asli? Kalau tak, telan saja #garlictablet. #MinKaffe pulak kopi detoks dan banyak lagi unsur kesihatan sebab ada campuran garam buluh yang kaya MAGNESIUM. Orang gastrik pun boleh minum.

N'licious campuran beratus buah-buahan, sayuran dan kaya dengan enzim. Penggalak untuk lawas ni. Siapa anak-anak tak makan sayur wajib buat stock nlicious ni.

Kalau dah nama campuran garam buluh memang lah bagus produknya. Anti ulser dan karang gigi. Mulut tak berbau yang penting tiada fluorida bahan kimia berbahaya tu.

Ini #Bioever ni krim 1001 guna. Wajib ada dalam setiap rumah. Kalau takde rugi. Sebab segala penyakit emergency dll just sapu je bioever.

Kotla hangpa ada sakit lutut, muka dan kulit badan dah rasa berkedut. Itu tanda tanda yang kolagen dalam badan dah berkurang. So wajib top up dengan #BBPLUSCOLLAGEN ni sebab dia dapat membaharui sel menganjalkan tisu kulit. Gitew.

#COZUMACCCREAM ni wajib ada dalam beg tangan uols. Calit calit dah cantik. Ching! 💁🏻 gitew. Serious tak tipu sebab dia sesuai untuk semua jenis warna kulit. Dan teknologi dari Korea. Of course awek korea suka sapuan ringan tapi menutup cela kan? Lagipun ada SPF30 sebagai pelindungan UV. Grab lah 1

Eh ini #Bioseleza taw. Siapa yang ada masalah alahan. Pastu biasa pakai pad di pasaran, tau lah macam mana merenyam nya dan gatal bila pakai pad glamour kat tv tu. Kadang tu bocor. Kalau tengok sendiri camne dia longgok bahan kitar semula dan tabur dioxin tu sendiri takut nak tampal kat bawah tu. Tapi sebab artis pakai, kita pun pakai. Hat ni dijamin 200% selesa sebab dari kapas tulen, dan tidak bocor langsung, yang penting bukan dari bahan kitar semula.

Semudah nama nya #Eziclean maknanya EASY TO CLEAN. Bak ada pembantu rumah, rendam-rendam pakai #EziLaundry kotoran degil tanggal. Sembur sembur sental manja #Ezifloor terus toilet dan lantai cerah macam baru. Bancuh sikit #EziDishwash cuci pinggan bertingkek pun kejap je bersih sebab tu wajib ada setiap rumah 3 beradik ni

Kalau dah nama ada campuran #GaramBuluh, meme untuk kesihatan kulit la sokmo.#MarineEssenceBar ni wajib ganti segala mala sabun kat rumah tu. Yang kita tau ada PARABEN, SLES yang berbahaya untuk jangka masa panjang. Sehari mandi berapa kali pakai dah. Ha baik pakai sabun semulajadi ni. Sakit kulit hilang, kulit cantik, memang berbaloi beli ni.

Muah muah muah 💋 #LipstickCozuma ni ada pelbagai warna. Yang penting kandungan banyak bahan semulajadi yang bantu merawat dan memelihara kulit bibir. Takde lah hitam kusam bibiaq tu! Zu pernah pakai jenama antarabangsa RM80 sebatang tapi bibir pecah-pecah. So zu bertukar pada ni. Serasi sangat. Takde pecah bibir.

Siapa merana hat rambut gatal, kelemumur bekuping kulit kepala, merenyam, pakai tudung lama sangat, rambut gugur dan berkutu. Meh cuba sekali#MarineEssenceShampoo ni. Berbaloi weh sebab ada ramuan mujarab #GaramBuluh. Takde bahan kimia berbahaya, safe for kids too.

Antara fungsi Herba Maharani
melancarkan peredaran darah
menyelesaikan masalah wanita (keputihan, senggugut, peredaran haid) 
melegakan masalah sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dlm badan, lenguh2, kebas & urat saraf 
menegang dan memberi keanjalan pd kulit (payudara, ovari, pinggul) ubat gantian utk jamu, ubat periuk semasa berpantang, menyuburkan badan selepas bersalin, mengecutkan rahim dgn cepat 
Untuk golongan wanita yg hampir menapous, ia menguatkan tulang & daya tahan penyakit 
Mengeratkan hubungan suami isteri
Copyright by www.zuraida.com. Powered by Blogger.

© Min Kaffe Bio Seleza Marine Essence Johor, AllRightsReserved.

Designed by Nur Zuraida Buang