25 November, 2013

Promosi Biovelocity Sleepmate

Bio Velocity murah sekarang ni sebab ada harga promosi. Rugi siapa yang tak rebut peluang. Bukan senang nak jimat sehingga RM 300 tu!



Seriously jimat beli share2 dengan adik beradik, kawan-kawan, cousin even boleh tempah dengan zu sebab ada waiting list yang nak beli share ni. Cepat-cepat booking boleh share in group of 4!! 

Bagi yang masih tak tau apa itu Biovelocity Sleep Mate boleh baca entri Zu yang sebelum ni panjang explaination tentang Biovelocity Sleep Mate ni. 


Banyak sangat fungsi dan kebaikan Biovelocity Sleep Mate ni. Antaranya ialah untuk :

1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti


Fungsi No 1: PROVEN! Testimoni ayah sendiri. Jantung beliau selalu pause dan tiba2 berdegup kuat semasa tidur (dia tak pernah cerita). Hingga lah Zu bagi BVSM dan dia tak percaya hinggalah bahu dia rasa ringan dan dia cerita masalah jantung dia setiap malam ketika tidur pada kawan dia. 

He is my walking testimonial. I never ask him to promote (ayah paling menentang orang jual2 produk kesihatan tak pernah nak percaya). Tapi tak sangka dia promote pada kawan2 sebab nikmat sihat yang dia dapat, he feels that he should share the benefit to other ppl yang sakit.


Antara testimoni hebat, pemegang kad OKU yang memang hilang upaya. Disahkan lumpuh seumur hidup, siapa sangka boleh berlari depan mata Zu tengok sendiri on BVSM day aritu. Semua orang menangis.. 

Most of them yg berjaya sembuh dgn BVSM dan izin Allah ni tak berminat langsung dengan produk pd asalnya, tp bila sembuh.. Mereka cuma menangis and said, "Saya bersyukur Allah lorongkan seseorang perkenalkan BVSM ni. Kenapalah saya tak guna lebih awal".. Kalau sayangkan diri kita dan keluarga esp mak ayah.. Duit tak boleh nak dibandingkan dengan nikmat sihat yang mereka dapat. Cuba fikir berapa banyak lagi duit kita perlu spend bila dah sakit. Boleh cuba dl demo set contact zu.

ZURAIDA
017-7712210
Copyright by www.zuraida.com. Powered by Blogger.

© Min Kaffe Bio Seleza Marine Essence Johor, AllRightsReserved.

Designed by Nur Zuraida Buang